Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF 2014

Computer APK, een initiatief om computeruitval terug te dringen

Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF introduceert Computer-APK , een initiatief om computeruitval bij particuliere gebruikers terug te dringen.

Voorkomen is beter dan genezen ,en dit geldt ook voor een computer.

Net als een auto heeft een computer onderhoud nodig. Uitval van de computer wordt een steeds groter probleem , zonder computer kunnen we niet meer.
Door middel van een APK kunnen wij u informeren over de “gezondheidsstatus” van uw computer.

Het gebruik van een computer is steeds meer een onderdeel van ons leven geworden. Het niet werken van zo’n ding een grote frustratie.
Helaas worden wij dagelijks geconfronteerd met systemen die niet “goed” meer werken. Zo’n 80% van de storingen zijn terug te voeren op software (virussen, malware) , gebruikersfouten of gewoonweg verwaarlozing

Velen realiseren zich niet dat door o.a. automatische updates een systeem steeds zwaarder belast wordt, voorbeelden zijn internetexplorer, anti-virus software, msn en nog vele andere programma’s. Deze updates worden , of door de gebruiker of automatisch geïnstalleerd, met als gevolg, een eens goed vlot werkend systeem wordt een trage slak.

De software wordt wel bijgewerkt maar het systeem niet. Om bv Windows 7 goed te laten werken is nu minimaal 3 GB vrij werkgeheugen nodig, bij 64 bits is 8 GB sterk aanbevolen.

Vele systemen van 3-4 jaar oud zijn nog uitgevoerd met 2 GB, met alle nadelige gevolgen van dien als traagheid, vastlopen foutmeldingen en niet meer opstarten.

Bij een APK kunnen deze tekortkomingen zichtbaar worden.


Dagelijks worden wij geconfronteerd met systemen die niet goed meer werken en er is altijd haast bij om deze systemen weer werkend te krijgen. Wij doen ons best de reparatietijden zo kort mogelijk te houden, maar reparatietijden van 5 tot 10 werkdagen komen soms voor, vage klachten zijn tijdrovend, en helaas, toveren kunnen we nog niet.

Inspelend op deze problematiek heeft Automatiserings en Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF te Wijk bij Duurstede een APK voor computers samengesteld.

Aan de hand van deze keuring krijgt u inzicht in de “gezondheidsstaus” van uw computer .


COMPUTER APK


Wij testen het systeem op een aantal punten.

· Antivirus
Wij testen het system op de aanwezigheid en status van een actueel anti-virus pakket, en een anti-spyware pakket.

· Harddisk
We testen de harddisk op fouten en bepalen of de capaciteit voldoende is.

· Geheugen
We testen het geheugen op betrouwbaarheid en bepalen of de capaciteit voldoende is.

· Reinigen
We maken het inwendige van de computer stofvrij ( soms woont er een hele kat in en dit veroorzaakt dan weer hitteproblemen) en reinigen de buitenzijde.


Op basis van de APK en onze bevindingen krijgt u van ons een gratis advies.


Doorlooptijd:

Vanwege het langdurige (uren durende) uitgebreide karakter van een aantal testen is de doorlooptijd van een APK, die daardoor in onze werkplaats uitgevoerd moet worden , 2 werkdagen . Kortere doorlooptijden zijn door de benodigde uren gewoonweg niet mogelijk.

Dus maandag gebracht, woensdag tussen 17:30 en 18:00 uur klaar.


Kosten
De kosten voor een APK en gratis advies bedragen
€ 39,50 (incl BTW).


Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF

Hoogstraat 87

3962 EP Wijk bij Duurstede

tel : 0343-591934


Openingstijden:

Met uitzondering van zon en feestdagen:

Dinsdag t/m Vrijdag : 10:00-12.30 13.30-17:00

Zaterdag : gesloten

Een positieve uitslag van de test is helaas geen garantie op het niet optreden van toekomstige uitval,

Op basis van ons advies kunt u wel de juiste acties ondernemen om zo betrouwbaar mogelijk verder te kunnen werken met uw systeem.